Connect. Explore. Come Home

Üdvözlünk Budapesten, Magyarország fővárosában!

A kék Duna partján fekvő magyar főváros Óbuda, Buda és Pest egyesüléséből jött létre 1873-ban. A gyakran lerombolt, de mindig újjáépített Vár gyönyörűen ragyog az esti kivilágításban – jelenleg az UNESCO Világörökség része. Számtalan kávéház, kocsma, bár és elegáns üzlet hívogat kikapcsolódásra.

A divatos üzletekben rátalálhatsz kedvenc darabjaidra, miközben a kultúra és az építészet lépten-nyomon elbűvöl. Egyszerűbb, mint valaha – a metró csupán 1 percre van a MILESTONE épületétől.


360° Milestone Budapest Semmelweis


AZ APARTMANJAID

A KÉNYELMES ÉLETTÉRBEN MINDENT MEGTALÁLSZ, AMIRE SZÜKSÉGED LESZ. KEZEDBEN A VÁLASZTÁS – STANDARD, LOFT, DELUXE ÉS COMMUNITY EGYSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ. OLYAN KÍNÁLUNK, AHOL ÚJ EMBEREKET ISMERHETSZ MEG, JÓL ÉRZED MAGAD – OLYAN BIZTONSÁGOS HELYET, AHOVÁ BÁRMIKOR HAZATÉRHETSZ.MÁRIS
BEKÖLTÖZHETŐ

Érezd magad otthon. A MILESTONE több, mint egy kollégium: az apartmanok világosak, barátságosak és teljesen be vannak bútorozva – csak a kedvenc szobanövényedet kell hozni.

FRANCIA
ABLAK

A padlóig üvegezett nagy ablak jó kilátást biztosít a szabadban zajló eseményekre a szobád kényelméből.

LEGYÉL
SÉF

Pizza vagy 5 fogásos menü a randihoz a saját lakásodban? Mesterszakács lehetsz a mikrosütővel, hűtőszekrénnyel és kerámialapos tűzhellyel felszerelt saját teakonyhádban.

ZUHANYOZZ
EGY JÓT!

A tágas, formatervezett fürdőszobádban kényelmes zuhany, nagy tükör és WC áll rendelkezésre – egy diákszálló apartmanjában! A legjobb az egészben, hogy mindez csak a Tiéd.

ÍRÓASZTAL
A HELYÉN

A legjobb körülmények a jó jegyekhez. Természetes dolog, hogy íróasztalt is elhelyeztünk az apartmanodban. Hozzá egy kényelmes szék és rengeteg természetes fény – így együtt jók vagytok.

GYORS
INTERNET

Csatlakozz fel. Nagy sebességű internet és korlátlan letöltés. Beszélj Skype-on a családtagokkal, tölts le egyetemi jegyzeteket vagy csak szörfölj egy kicsit.

DELUXE ÁGY
TÁROLÓVAL

Tudjuk, hogy a takarításnál vannak szebb és fontosabb dolgok a világon. Ezért vannak nagy tárolók az ágyainkban. Ide minden elképzelhetőt bepakolhatsz. Bőrönd, táskák, párna & társai.

SZOBASZÉF
DIGITÁLIS KÓDDAL

A BIZTONSÁGOT nagybetűvel írják a MILESTONE házaiban. Megnyugtató tudni, hogy a apartmanodban levő személyes széfedben biztonságban vannak a számodra kedves értéktárgyak.

AZ ÉPÜLET250 m²-es
TETŐTERASZ

A MILESTONE mindent lát – és Te is! A tetőteraszunkon remekül lazíthatsz és a mozgalmas diákélet szüneteiben a városban gyönyörködve kiszellőztetheted a fejedet.

FITNESZ-
TEREM

Tenned is kell azért, hogy jó formában legyél. A diákszálló saját fitnesztermében kedvedre edzhetsz és fitten tarthatod magad. Ki tudja – talán épp itt botlasz bele valakibe.

TANULÓ-
SZOBA

Nem szívesen tanulsz egyedül? Foglald le az egyik tanulószobát online és merülj el a termékeny közegben.

MOSÓ
HELYISÉG

Kösd össze a hasznost a kellemessel. A saját mosóhelyiségeink egy kis tereferére is alkalmasak, amíg megy a gép. Hozd a kávédat és kortyolgasd el barátaid körében.

BELSŐ UDVAR
KÁVÉZÓKKAL

Más diákszállókon nem vár ilyesmi: Menő belső udvar vár Rád több kávézóval. Tanulás vagy lazítás – Te döntöd el.

REZIDENS
MENEDZSER

Get the information you don't know. Minden élethelyzetben támogatást nyújtunk, így csak a tanulmányaidra tudsz koncentrálni.

A TE
NAPPALID

Itt zajlik az élet. A 225 m²-es nagy nappali a MILESTONE diákszálló fix pontja. Itt találkozhatsz a többi diákkal vagy a barátokkal, vagy egy kicsit ejtőzhetsz a könyvtárból kölcsönzött könyvvel vagy éppen új ismeretségeget köthetsz.

BULIHELYISÉG DOLBY SURROUND RENDSZERREL

A diákszálló tipikus bulija már a múlté. Mottónk: „Work hard – play hard”. Vagyis aki szorgalmasan tanult, annak bulizni is rendesen kell. A sikeres vizsgákat meg kell ünnepelni. A bulihelyiségünk csak a MILESTONE-osoké, de természetesen barátokat is hozhatsz.

MILESTONE Budapest

ADDRESS & BASICS

Tűzoltó utca 50-56
1094 Budapest
Baujahr: 2016
Plätze: 418

BOOK NOW

GETTING THERE:

Metro M3

NEARBY

Semmelweis University – 11 seconds
MONTHLY COSTS 2018/19
Community Standard
399,-
Community Deluxe
549,-
Apartment Standard
399,- *
Apartment Loft
479,- *
Apartment Deluxe
699,- *
* depending on location and size, different price ranges are offered per category

All prices in EUR incl. VAT.

ELÉRHETŐSÉG

Gyöngyi Ilona Fülöp
Resident Manager

Booking Center
Katharina Müllner
Tel.: +43 660 730 34 10


Az iroda nyitva tartási ideje:
Hétfő 14-18 óra
Kedd 8-13 óra
Szerda-péntek 9-13 óra


MILESTONE Budapest
Tűzoltó utca 50-56
1094 Budapest